Νέα & Ειδήσεις

Χριστούγεννα 2022: back on track

Στην πρώτη χρονιά δίχως lockdown έπειτα από δύο χρόνια, οι εκδηλώσεις επιστρέφουν στην κανονική τους θέση και ροή. Απολαύστε υπεύθυνα #diplis:

Απεβίωσε ο ντράμερ των The Bullets, Κώστας Χαλκιάς

Ιδρυτικό μέλος του rock’n’roll συγκροτήματος από τη Θεσσαλονίκη και το μοναδικό μέλος από την αρχική του σύνθεση του 1988, ο BulletCost, όπως ήταν το ψευδώνυμο του Κώστα Χαλκιά, απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής 25/02/2022 σε ηλικία 51 ετών στη γενέτειρά του, έπειτα από επιπλοκές πρόσφατου εγκεφαλικού επεισοδίου.

Swing-o-rama Εορταστικό 2021

Με την ευχή να μην ανατραπούν σχεδιασμοί, το Swing in Greece παραθέτει εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Χορεύουμε ξανά: μια αποτίμηση των lockdown

«Τραγική και γλυκιά ταυτόχρονα».
«Δύσκολη, ενεργειακά, και με αρκετή χρονοκαθυστέρηση».
«Προτιμούμε από κοντά, και οι μαθητές και οι δάσκαλοι».

της Ιφιγένειας Διαμάντη

Blues, Swing και ελληνικό αστικό τραγούδι με Speakeasies στο Φεστιβάλ Αθηνών

Η πρώτη μου επαφή με τα blues ήταν στο πανεπιστήμιο, στα ΜΜΕ Αθήνας. Στο τρίτο έτος διάλεξα ένα μάθημα για τη μουσική, δε θυμάμαι τον ακριβή τίτλο του δυστυχώς. Το δίδασκε ο κ. Γιώργος Μανιάτης. Εμπνευσμένος άνθρωπος, μου άρεσε πολύ ως καθηγητής σε κάποια υποχρεωτικά μαθήματα στα πρώτα έτη, για αυτό και διάλεξα και αυτό το μάθημα επιλογής.

Νέα τμήματα 2019 - 2020 swing, rock'n'roll σε όλη την Ελλάδα

Τον Ιανουάριο κάθε σαιζόν παραδοσιακά ξεκινά δεύτερη φουρνιά τμημάτων, σε διαφορετικά χρονικά σημεία, οπότε, για την ώρα, δεν υπάρχει «χρονική στοίχιση» στο σύνολο των σχολών ανά την Ελλάδα.

LOCATED AT
Impact Hub Athens
Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, 105 54
VIDEO