Εκτύπωση 

Athens Authentic Jazz Dance


Ζαν Μωρεάς 10, Κουκάκι
Αθήνα,
 11741

Contact
Change location

Irene Ragusini (Iρένε Ραγκουζίνι)
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ελληνοϊταλικής καταγωγής Ιρένε είναι η «κορωνίδα» του swing στην Ελλάδα. Σταδιοδρομεί στην Ευρώπη, ενώ έχει αποσπάσει βραβεία ουκ ολίγες φορές. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Εικαστικά στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πλέον στον πολυχώρο Τέχνης Kóren Process Space:

«Το KȮREN είναι ένας artist-run χώρος που εστιάζει στη διαδικασία ως σημείο αναφοράς, καλλιεργώντας το διάλογο μεταξύ διαφορετικών μορφών Τέχνης, από τα Εικαστικά έως τον Χορό. Βρίσκεται σε μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας και λειτουργεί ως περιβάλλον συνάντησης ανθρώπων με πολύπλευρο ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τέχνες. Ιδρύθηκε από την Irene Ragusini και τον Ευριπίδη Παπαδοπετράκη και αποτελεί κατά βάση το εργαστήριό τους, ενώ μέσα από εκθεσιακές παρουσιάσεις, workshops και συναφείς δράσεις, στοχεύει στο να συνδέσει άμεσα την εξέλιξη της δημιουργικής πρακτικής με το κοινό».

Διαβάστε συνέντευξη της Irene Ragusini στο Swing in Greece:
Open your mind, follow your instinct, trust yourself

37.97362143133496