Χαρούμενη ατμόσφαιρα και διάθεση μοιράσματος σε μια εποχή ατομισμού και ιδιοτέλειας, αυτό κυριάρχησε στο ετήσιο Rent Party των Athens Lindy Hop, της μίας εκ των δύο μεγάλων σχολών lindy hop στην Αθήνα. Έμοιαζε με όαση στην έρημο της πρωτεύουσας, με μια χαρούμενη "κυψέλη" από φίλους του lindy hop που "ζουζούνισε" γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που δέσποζε στο Τhe Swing Lounge, τον χώρο όπου γίνονται τα μαθήματα των ALH, γύρω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φορτωμένο με δώρα που έφεραν οι παριστάμενοι, δέκα ημέρες πριν από την παραμονή του 2014. 

Βασισμένη σε μια αμερικανική ιδέα των 20's κατά τα οποία οι ένοικοι διαμερισμάτων οργάνωναν πάρτυ με φαγητό, ποτό, χορό και μουσική, με ένα μικρό αντίτιμο από τους καλεσμένους, έτσι ώστε να "βγει" το νοίκι του μήνα,  η εκδήλωση αυτή ενώνει τους μαθητές των Athens Lindy Hop και όχι μόνο εκείνους, σε μια ζεστή γιορτή όπου καθένας και καθεμιά συνεισφέρουν στο κοινό γεύμα φαγητά, γλυκά και ποτά που έφτιαξαν ή αγόρασαν.  

Η γευστική αυτή πανδαισία εύφρανε τους Lindy Hoppers όλων των ηλικιών, αλλά και τα παιδιά ορισμένων, που έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τη μοναξιά της οθόνης του υπολογιστή.

Πολλοί οι καλεσμένοι, πολλά και τα φαγητά αλλά και τα δώρα που μπήκαν μέσα σε ένα σεντούκι που θα ζήλευαν και οι πιο θαλασσοδαρμένοι πειρατές των αναγνωσμάτων των παιδικών μας χρόνων και μοιράστηκαν σε όλους.

Φυσικά υπήρξε και η βασικότερη δραστηριότητα για την οποία άλλωστε συστάθηκε και η ομάδα των Athens Lindy Hop,  δηλαδή ο χορός!  Ιδιαίτερη μνεία στην μία από τις οικοδέσποινες, τη Νεφέλη που έσπευσε με την ανιδιοτελή προσφορά ζεστού φασκόμηλου να ανακουφίσει το κρυολόγημα του γράφοντος. Και του χρόνου!