Ευφάνταστη χορογραφία και πολλές συμμετοχές: Ali and Katja in Athens again

Μια πολύ όμορφη χορευτική επίδειξη επεφύλαξαν στη δεύτερη σκηνή του Cine Κεραμεικός οι ξένοι διδάσκοντες Ali Taghavi και Katja Uckermann το βράδυ του Σαββάτου 10/10/2015 στους παρευρισκόμενους στο κεντρικό πάρτυ του σεμιναρίου lindy hop και authentic jazz, για το οποίο βρίσκονται στην Αθήνα, προσκεκλημένοι της δεύτερης γενεάς σχολής, Rhythm Hoppers (Αυγουστίνος και Βάσια). Το διδασκαλικό ζεύγος χόρεψε υπό τους ήχους του «That’s Jazz» – Bing Crosby / Louis Armstrong από το φιλμ «Υψηλή Κοινωνία» (High Society) του 1956.

Η βραδιά περιελάμβανε διαγωνισμό jack and jill με πολλές συμμετοχές (Jack and Jill είναι ένα είδος που συναντάται σε διαγωνισμούς χορού, όχι μόνο lindy hop, κατά τον οποίο τα ζεύγη προκύπτουν εκείνη την ώρα, τυχαία. Leaders και followers δε γνωρίζουν με ποιον θα χορέψουν), μετά την τέλεση του οποίου, το ξένο χορευτικό ζεύγος απένειμε την πρώτη θέση στον Βλαδίμηρο Ράζουμοφ (κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε συνέντευξή του στο Swing in Greece) και τη Βάσω Αδάμου, χαρισματικό μέλος της εν λόγω χορευτικής κοινότητας αλλά και του είδους του rock’n’roll.

Μουσικά, τη βραδιά «έντυσαν» οι The Dead Hoofers, ενώ στη θέση του dj βρισκόταν ο Γιώργος Αποστολάς.

Τα μαθήματα του σεμιναρίου που διεξάγονται στο Athens Ballet Centre ολοκληρώνονται το βράδυ της Δευτέρας 12/10/2015. Μετά το πέρας τους, θα ακολουθήσει το πάρτυ λήξης στον Μπλε Παπαγάλο της πλατείας Αυδή στο Μεταξουργείο στις 22.00.

Φωτογραφίες: πατήστε εδώ

Ιφιγένεια Διαμάντη

Copyright: Ιφιγένεια Διαμάντη / Swing in Greece – All Rights Reserved ©