Νέα σαιζόν προ των πυλών: 2015 – 2016

31/8/2015, Δευτέρα: ανοίγουν οι εγγραφές 

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 ξεκινούν οι εγγραφές για τη δημιουργία νέου τμήματος αρχαρίων ή beginners, στο είδος του jive των δεκαετιών ’40 και ’50 από τους Jitterbugs skg στη Θεσσαλονίκη. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, μαζί με τα σχολεία. Για το jive και τους Jitterbugs μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε στο Swing in Greece ο Ηλίας Καλπάκας. εκ των δημιουργών της ομάδας.

Εγγραφές στο mail jitterbugs.thessaloniki@gmail.com

Νέα «είσοδος» φέτος, η δημιουργία λέσχης ανάγνωσης και θεάτρου, με πληροφορίες που αναμένεται να ανακοινωθούν. Μέσα στο καλοκαίρι διοργανώθηκε μουσικό – χορευτικό – θεατρικό event με τον τίτλο «Μέρες Ραδιοφώνου», αφιερωμένο στο ραδιόφωνο των δεκαετιών ’40 και ’50, για το οποίο συνεργάστηκαν οι Jitterbugs skg, η ομάδα Lindy Hop Δράμας του συλλόγου Art ‘n’ Roll και το Step Up dance studio Kavala σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού (ΔΕΚΠΟΤΑ), στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων «Ελευθέρια» (πρόκειται για ετήσια εκδήλωση κατά την οποία εορτάζεται η απελευθέρωση της Δράμας από τους Τούρκους και τους Βούλγαρους).

4/9/2015, Παρασκευή: Ανοίγει το Blue Fox

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 21.30 ανοίγει το αγαπημένο στους φίλους του rock’n’roll, Blue Fox (Ασκληπιού 91, Νεάπολη Εξαρχείων). Το μπαρ έχει και πολλούς φίλους του swing που εξασκούν το lindy hop σε σχετικά πάρτυ και μαθήματα που γίνονται επίσης εκεί. blue-fox-15-16

Για το Blue Fox και τις δραστηριότητες του Συλλόγου Φίλων του Rock’n’Roll, Rollin’ Foxes με τα μαθήματα rock’n’roll, εκδρομές, κλπ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη συνέντευξη που έδωσαν στο Swing in Greece ο Μάνος και η Ρόδη. 

26/9/2015, Σάββατο: Athens Swing Cats, νέο τμήμα αρχαρίων 

Mail για εγγραφή και πληροφορίες στο info@athensswingcats.com μπορούν να στέλνουν οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι να μάθουν lindy hop σε μία από τις προγενέστερες χρονολογικά σχολές εκμάθησης του είδους στην Αθήνα. Το νέο τμήμα αρχαρίων των Athens Swing Cats ξεκινά το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 με δωρεάν το πρώτο μάθημα. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.athensswingcats.com/forum/index.php/topic,3308.0.html

27/8 – 29/8/2015: International Lindy Hop Championships 2015

Από την πλατφόρμα του Yehoodi.com μπορούν να παρακολουθήσουν οι απανταχού φίλοι της ilhc2015οικογένειας του Lindy Hop, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Lindy Hop 2015 που διεξάγεται από την Πέμπτη 27 έως και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Στο www.worldtimebuddy.com μπορείτε να βρείτε την ακριβή ώρα Ελλάδος με τον μετατροπέα του site 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.ilhc.com

www.yehoodi.com/ilhc

www.youtube.com/user/ILHCVideos

Και μία γεύση από το περσινό: Pontus και Irina

Και έπονται και άλλα.

Ιφ. Διαμ.

Copyright: Ιφιγένεια Διαμάντη / Swing in Greece – All Rights Reserved ©