Τρεχατε για τη δηλωση

… και δεν εννοούμε μόνο τη φορολογική. Διάφορα σεμινάρια βρίσκονται εν εξελίξει μέσα στον μήνα Μάιο. Δηλώστε συμμετοχή για να προλάβετε θέση. Έχουμε και λέμε:

 • Δύο θέσεις μόνο μένουν για το Σάββατο 23/5/2015, όταν οι Athens Swing Cats πραγματοποιούν τρίωρο
  Δηλώσεις συμμετοχής στο athens_swingcats@yahoo.com με θέμα

  Δηλώσεις συμμετοχής στο athens_swingcats@yahoo.com με θέμα «Followers’ Special»

  σεμινάριο για followers με τίτλο «The 4th Followers’ special workshop» στις 12.30 το μεσημέρι στον χώρο τους Athens Swing Cats Dance Studio (Ορφέως 77 – 79, Β’ όροφος, Βοτανικός, Μετρό «Κεραμεικός»). Footwork variations, jazz steps, musical interpretation, fancy tricks, styling, το περιεχόμενο. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα, από beginners μέχρι advanced, θα πρέπει να έχουν εξοικείωση, όμως, με οκτάμπιτα και εξάμπιτα βήματα. Στην τρίτη ώρα του σεμιναρίου ευπρόσδεκτοι είναι leaders, με δωρεάν συμμετοχή, ώστε να βοηθήσουν στην εξάσκηση των followers. Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει εγγραφών μέσω email, όπου θα πρέπει να αναφέρεται και το όνομα του leader. Για την παρακολουθηση του workshop δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή με leader.

Άνετα παπούτσια και ρούχα, πετσέτα, νερό, κάποιο σνακ ή φρούτο, εξτρά μπλούζες στα απαραίτητα.
Κόστος: 20 €
Εγγραφές μόνο μέσω email με θέμα: «Followers Special» στο athens_swingcats@yahoo.com

 • Στο τέλος Μαΐου, το Σάββατο 30/5/2015 έρχεται άλλο ένα σεμινάριο burlesque από τη La Dandizette:
  (Φωτό: Jerome Marin)

  Η La Dandizette (Φωτό: Jerome Marin)

  «Strass around Athens» ο τίτλος, είναι δίωρο και ξεκινά στις 20.00. Περιλαμβάνει, μάλιστα, και δωρεάν επαγγελματική φωτογράφιση για τις συμμετέχουσες. Ο χώρος όπου θα διεξαχθεί είναι το Academia del Tango en Grecia (Ερμού 129, ΗΣΑΠ Θησείο). Θέσεις περιορισμένες. Πληροφορίες στο contact@la-dandizette.com

Κόστος: 25 € για όσες δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο Eventbrite (κάντε κλικ εδώ)

30 € για όσες δηλώσουν συμμετοχή μη ηλεκτρονικά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη της La Dandizette στο Swing in Greece και να μάθετε περισσότερα για την τέχνη του burlesque από μια Ελληνίδα performer με ευρωπαϊκή καριέρα.

 • Αύριο Τετάρτη 20/5/2015 γίνεται σεμινάριο lindy hop και musicality στους Lindy Hop Volos από τη Χριστίνα Λουκάκη των Lindy Hop Greece. Στις 18.30 οι beginners, στις 19.30 οι advanced. Στο «Ρετιρέ», την έδρα των Lindy Hop Volos, Ανθίμου Γαζή και Κοραή 90. Πληροφορίες με μήνυμα στη σελίδα Facebook των Lindy Hop Volos και στο lindyhopvolos@gmail.com


lindy-hop-volos-musicality