News News News News!

Καλό μήνα και έχουμε και λέμε:

mpafi-april-2013

Στη διάρκεια της πεζοπορίας σχεδόν δύο χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2013, ο Γιώργος Αποστολάς (αριστερά) και ο Κωνσταντίνος Χράπαλος (δεξιά), οι The Swingouts στην τότε εκδρομή στο Μπάφι. (φωτό: Ναταλία Μπογέα)

1. Οι αγαπημένοι The Swingouts περιμένουν τις συμμετοχές σας έως την ερχόμενη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου για την εκδρομή που διοργανώνουν με διανυκτέρευση στο Καταφύγιο Μπάφι το Σάββαto 21 Μαρτίου. Πεζοπορία στον, πληγωμένο, είναι η αλήθεια, Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, που σταδιακά ξανανιώνει μετά την αλησμόνητη καταστροφή του 2007, ενδεχομένως συνάντηση με τα πανέμορφα κόκκινα ελάφια, φοβερό φαγητό από την νοστιμότατη και οικονομική κουζίνα του Καταφυγίου, επιτραπέζια παιχνίδια στα ξύλινα τραπέζια με τους πάγκους, εκπλήξεις, και το βράδυ, στρωματσάδα σε υπνόσακο (εγερτήριο 9.30 π.μ.) ή κλίνη (εγερτήριο 11.00 π.μ.), αναλόγως προτεραιότητας δήλωσης. Κόστος: 17 ευρώ (1 διανυκτέρευση, πεζοπορία με οδηγό, σνακ στο διάλειμμα, κρασί το βράδυ του Σαββάτου). Όσοι έχουν πάει στις άλλες δύο εκδρομές των The Swingouts τον Απρίλιο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2011, ξέρουν τί σημαίνει: όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα και διάθεση, ξεκούραση, επαφή με τη Φύση, αναζωογόνηση. Η 21η Μαρτίου, είναι, μεταξύ άλλων, η Εαρινή Ισημερία αλλά και Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, Γης, Ποίησης, Ύπνου και Κουκλοθέατρου. Ενδιαφέρων συνδυασμός, αν μη τί άλλο.

Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό στον κάτωθι λογαριασμό:

ALPHA BANK
ΑΝΝΑ ΝΑΧΜΙΑ (Ναχμία)
IBAN GR19 0140 1160 1160 0210 1224 130

Στο δελτίο κατάθεσης παρακαλούνται να αναφέρονται ονοματεπώνυμο και αιτιολογία «Πάρνηθα». Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση για παραπάνω του ενός ατόμων, παρακαλείται ο καταθέτης να επικοινωνήσει αναφέροντας τα ονόματα των συμμετεχόντων στο theSwingouts@hotmail.gr

* Για την πραγματοποίηση της εκδρομής θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 50 συμμετέχοντες
** Σε περίπτωση που η εκδρομή δεν πραγματοποιηθεί (θα υπάρξει ενημέρωση στις 16 Φεβρουαρίου), θα υπάρξει 100% επιστροφή χρημάτων
*** Σε κάθε άλλη περίπτωση, προκειμένου να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να έχει βρεθεί άτομο να καλύψει τη θέση.

**** υπάρχει η δυνατότητα συλλογής του αντιτίμου στα πάρτυ του Σαββάτου 7/2 στο Θέατρο Άλμα που διοργανώνουν οι Athens Lindy Hop (βλ. παρακάτω) με αφορμή το workshop με τους Steven and Chanzie και στο πάρτυ των The Swingouts στις 13/2 στο Αθηναίων Πολιτεία στο Θησείο (λεπτομέρειες σύντομα).

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξή τους στο Swing in Greece.

2. ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚυριακοΔευτερόΤριτο 5-6-7-8-9-10/2 με Steve and Chanzie, κατά κόσμον Stephen Sayer και Chandrae Roetting. Το πολυβραβευμένο χορευτικό ζευγάρι θα

Χορταστικό πενταήμερο με τους Steve and Chanzie, αρχής γενομένης από το αποψινό Big Swing παρτυ των Athens Lindy Hop στο Lost and Found.

Χορταστικό πενταήμερο με τους Steve and Chanzie, αρχής γενομένης από το αποψινό Big Swing παρτυ των Athens Lindy Hop στο Lost and Found.

διδάξει lindy hop, shag και aerials από Παρασκευή έως και Δευτέρα, προσκεκλημένο των Athens Lindy Hop. Θα μεσολαβήσει το καθιερωμένο πάρτυ το βράδυ του Σαββάτου, ώς είθισται σε τέτοια σεμινάρια, αυτή τη φορά στο θέατρο «Άλμα» στην πλατεία Καραϊσκάκη με live από τους Night and Day, αλλά και δύο Big Swing πάρτυ στο Lost and Found, παρουσία τους σήμερα Πέμπτη και την Τρίτη, προς προθέρμανση και εμπέδωση. Stay tuned, there is more to come.

3. Thomas and Alice 15 – 17 Μαΐου στην Αθήνα για workshop lindy hop και authentic jazz. Πολυαγαπημένο και πολυβραβεμένο χορευτικό ζεύγος, ο Thomas Blacharz και η Alice Mei έρχονται στην καρδιά του Μαΐου. Προσκεκλημένοι του Αυγουστίνου και της Βάσιας, από τα πρώτα μετα-σχολειακά χορευτικά δίδυμα στην Αθήνα που πραγματοποιεί μαθήματα στο Danzarin. Stay tuned, there is also more to come για τιμές, επίπεδα και ώρες μαθημάτων.

thomas-and-alice-avgoustinos-vasia

Ένα από τα πιο γνωστά και περιζήτητα χορευτικά ζεύγη στο swing έρχεται τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα για σεμινάριο lindy hop και authentic jazz, προσκεκλημένο του Αυγουστίνου και της Βάσιας (Danzarin).

Copyright: Ιφιγένεια Διαμάντη / Swing in Greece – All Rights Reserved ©