Σπεύσατε for another first rock-step

Δύο ακόμη χορευτικά ζεύγη που παραδίδουν μαθήματα swing στην Αθήνα ετοιμάζουν νέα τμήματα αρχαρίων εντός του Φεβρουαρίου.

  • Ο Αυγουστίνος και η Βάσια στο Danzarin (Εργαστήρι Χορού, Θεσσαλονίκης 17 – γέφυρα Πουλόπουλου, Θησείο / Άνω Πετράλωνα, ΗΣΑΠ Θησείο / Μετρό Κεραμεικός, στάση «Φωταέριο» [Τεχνόπολη] από οδό Πειραιώς), δέχονται δηλώσεις συμμετοχής στο swingathens@gmail.com για το τμήμα αρχαρίων swing που ξεκινά το Σάββατο 14/2 και κάθε Σάββατο, 13.30 – 15.00. Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν και μόνοι τους, αν και είναι πιθανόν να μη μπορέσουν να γίνουν δεκτές όλες οι followers χωρίς leader. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης με το μάθημα (10 ευρώ) ή με τον μήνα (35 ευρώ τα 4 συνεχόμενα μαθήματα, με τη δυνατότητα να γίνουν σε 5 βδομάδες, αν κάποιος απουσιάσει σε κάποιο). Για ανέργους και φοιτητές, η τιμή είναι 25 ευρώ.
  • πιθανότητα μέσα στον Φεβρουάριο να δημιουργηθεί νέο τμήμα κάθε Κυριακή στις 18.30 αν βρεθούν leaders υπάρχει από τους Swing That Thing ή κατά κόσμον Γιώργο και Ελένη, που μυούν τους ενδιαφερομένους στον κόσμο του swing στον χώρο του Blue Fox (Ασκληπιού 91, Νεάπολη Εξαρχείων, στάσεις «Καλλιδρομίου» ή «Τσιμισκή» με λεωφορεία Χαρ. Τρικούπη / Ιπποκράτους / Ασκληπιού, ή στάση «Ιπποκράτους» από Λ. Αλεξάνδρας ή Μετρό Πανεπιστήμιο). Σε αυτό το τμήμα υπάρχουν κάποιες θέσεις μόνο για leaders ή ζευγάρια. Νέο τμήμα αρχαρίων ξεκίνησε προχθές και θα είναι κάθε Κυριακή 17.00 – 18.30, το οποίο έχει κλείσει από συμμετοχές. Το κόστος ανέρχεται σε 30 ευρώ τον μήνα και το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στο swingthatthingathens@gmail.com
Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις, situation. Πάντα να θυμόμαστε ότι αν και μόνοι μας πρέπει να ζητάμε από τους πιο "προχωρημένους" (γουάου!) να χορέψουμε και οι "προχωρημένοι" να παίρνουν τα "πρωτάκια" από το χέρι  και να θυμούνται πόσο όμορφο είναι.

Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις, situation. Και μόνοι τους πρέπει να ζητούν από τους πιο «προχωρημένους» (γουάου!) να χορέψουν, καθώς και οι «προχωρημένοι» να παίρνουν τα «πρωτάκια» από το χέρι και να θυμούνται πόσο όμορφο είναι.

Ιφ. Δ.

Copyright: Ιφιγένεια Διαμάντη / Swing in Greece – All Rights Reserved ©