Νέο τμήμα αρχαρίων Authentic Jazz με την Ιρενε

DSC_0104.jpg*

Το Athens Authentic Jazz Dance Project σε πρόβα στον περσινό χώρο του myyoga/mytango στους Αμπελοκήπους (φωτό: Ιφιγένεια Διαμάντη).

Αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει νέο τμήμα αρχαρίων η Irene Ragusini στο Athens Authentic Jazz Dance Project (AAJD). Έως την άλλη Πέμπτη 29/1, οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν mail για εκδήλωση ενδιαφέροντος στο athens.authentic.jazz.dance@gmail.com και εκεί να δηλώσουν και την ημέρα προτίμησης. Για το δεύτερο σκέλος, όσοι είναι ήδη μέλη στο AAJD Facebook group, μπορούν να ψηφίσουν στο poll που έχει αναρτηθεί. Η ημέρα πραγματοποίησης θα είναι

– ή κάθε Τετάρτη 19.45 – 21.00

– ή κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.15

Tα μαθήματα πραγματοποιούνται στον χώρο του Doo Be Bop στο τέρμα της οδού Ομήρου (66) στο Κολωνάκι, στα σκαλάκια. Διαρκούν 1 ώρα και 15 λεπτά και το μηνιαίο κόστος είναι 40 ευρώ. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής.

Τί εστί authentic jazz dance; Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε η Irene και δημοσιεύθηκε στο Swing in Greece τον περασμένο Μάιο και θα τα μάθετε όλα. Το «καμάρι μας» έχει στο ενεργητικό της, μεταξύ άλλων, την πρώτη θέση στο European Swing Dance Championships τον Νοέμβριο του 2013 μαζί με τον χορευτικό της παρτεναίρ, Tony Jackson, τους οποίους απολαύσαμε πρόσφατα μαζί με τον Jb Mino και την Tatiana Udry στο σεμινάριο της ART Variations και στο Vintage Thriller Party που το συνόδευσε!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την έναρξη του Athens Fringe Festival στο Βρυσάκι τον περασμένο Μάιο.

Ιφ.Δ.

Copyright: Ιφιγένεια Διαμάντη / Swing in Greece – All Rights Reserved ©