Τεταρτη φορα στην Αθηνα οι Marcus και Baerbl: Swing Fever workshop για τους Athens Lindy Hop

Να χορέψεις με ξένους δασκάλους. Ή, να τους δεις να χορεύουν. Αυτό θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρεθούν το βράδυ αυτού του Σαββάτου, 15/11, στο θέατρο Άλμα (Ακομινάτου 15-17, Μεταξουργείο, είσοδος 7 ευρώ με μπύρα ή κρασί) μετά τις 22.30 για το Boogie Woogie and Swing

O Marcus Koch και η Baerbl Kaufer από το Μόναχο, έρχονται για τέταρτη φορά προσκεκλημένοι των Athens Lindy Hop από τις 14/11 - 17/11 για να διδάξουν σεμινάριο Boogie Woogie, Lindy Hop και Balboa.

O Marcus Koch και η Baerbl Kaufer από το Μόναχο, έρχονται για τέταρτη φορά προσκεκλημένοι των Athens Lindy Hop από τις 14/11 – 17/11 για να διδάξουν σεμινάριο Boogie Woogie, Lindy Hop και Balboa.

Fever πάρτυ που διοργανώνουν με live τούς The Dead Hoofers οι Athens Lindy Hop, με αφορμή το «Swing Fever» σεμινάριο ειδών της οικογένειας του swing -lindy hop, boogie woogie και balboa- με τους Γερμανούς εξπέρ του είδους, Marcus Koch (Μάρκους Κοχ) και Baerbl Kaufer (Μπερμπλ Κάουφερ) που ξεκινά την Παρασκευή 14/11 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 17/11 στον χώρο της σχολής (Swing Lounge, Φθιώτιδος 24, Αμπελόκηποι). Oι The Dead Hoofers (Λευτέρης Δερλός – σαξόφωνο, ενορχήστρωση, Τατιάνα Μιχαηλίδου – φωνή, Σταύρος Καρτάκης – κιθάρα, Δημήτρης Παρτσακλός – κοντραμπάσο, Ρόλη Flapper Γιαμοπούλου – τύμπανα), είναι ένα νέο, σχετικά, σχήμα, το οποίο προϊόντος του χρόνου, κερδίζει έδαφος στις live εμφανίσεις του.

Για τέταρτη φορά στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά ο Μarcus και η Baerbl θα παρουσιάσουν σεμιναριακά μαθήματα συνολικής διάρκειας 16 ωρών: από δύο ώρες balboa σήμερα και αύριο Σάββατο, τέσσερις ώρες boogie woogie αύριο, έξι ώρες lindy hop την Κυριακή και δίωρο solo «killer boogie» το βράδυ της Δευτέρας 17/11. Οι συμμετοχές έχουν κλείσει.

Οι The Dead Hoofers παίζουν το βράδυ του Σαββάτου 15/11 στο Θέατρο Άλμα στο πάρτυ που διοργανώνουν οι Athens Lindy Hop στο πλαίσιο του Swing Fever σεμιναρίου με τον Marcus Koch και την Baerbl Kaufer.

Οι The Dead Hoofers παίζουν το βράδυ του Σαββάτου 15/11 στο Θέατρο Άλμα στο πάρτυ που διοργανώνουν οι Athens Lindy Hop στο πλαίσιο του Swing Fever σεμιναρίου με τον Marcus Koch και την Baerbl Kaufer.

Περισσότερα από είκοσι χρόνια… στους δρόμους, ο Marcus και η Baerbl έχουν διαμορφώσει φήμη γύρω από το όνομά τους. Ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στο Herraeng Dance Camp, το ετήσιο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φεστιβαλ που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην ομώνυμη σουηδική πόλη. Αναζήτησαν χορευτές – θρύλους του swing στις ΗΠΑ, όπου και μετακόμισαν για τέσσερα χρόνια, πριν από περίπου δύο δεκαετίες, ενώ η μεθοδικότητά τους τούς έχει χαρίσει ουκ ολίγα βραβεία. Παράλληλα, διακρίνονται για τον αυτοσχεδιασμό τους επάνω στη μουσική. Κάθε χρόνο διοργανώνουν στο Μόναχο το φεστιβάλ Rock that Swing, με πληθώρα προσκεκλημένων διδασκόντων αλλά και συγκροτημάτων. Φέτος, το φεστιβάλ συμπληρώνει δέκα χρόνια, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 – 16/2/2015, και οι εγγραφές ανοίγουν αυτές τις ημέρες έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Ιφ. Διαμ.