Ενα γελαστο Σαββατο… a Petit Paris d’ Athénes

shim-sham-alh-maizonos-mikro-parisi20131012

Shim Sham και όχι μόνο από τους Athens Lindy Hop στο 1ο Μικρό Παρίσι των Αθηνών στον πεζόδρομο της Μαιζώνος.

Σύντομη, χαρούμενη, πολύχρωμη, ωραία ήταν η εμφάνιση των Athens Lindy Hop το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» στον πεζόδρομο της Μαιζώνος στην πλατεία Βάθης. Η ηλιόλουστη μέρα βοήθησε ώστε να μαζευτούν αρκετοί περαστικοί που χάζευαν τα δρώμενα στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το shim sham αλλά και τις ανά ζεύγη χορογραφίες που παρουσιάστηκαν. Τα φλας ωστόσο τράβηξαν δύο μικρά αδελφάκια με βαμμένα προσωπάκια πεταλούδας και Spiderman που έκαναν κέφι προσπαθώντας να αντιγράψουν τις κινήσεις των lindy hoppers. Αισθητή, επίσης, η απουσία αρρένων leaders, καθιστώντας δυσανάλογη την παρουσία αγοριών – κοριτσιών. Ακούραστα τα αγόρια που έδωσαν το «παρών», ωστόσο, αξίζουν συγχαρητηρίων.
Tην Κυριακή 13/10 το μεσημέρι στις 13.00, η Big Band του δήμου Αθηναίων θα παίζει swing και jazz μελωδίες στον ίδιο πεζόδρομο.
Χάρμα οφθαλμών και «μαγνήτης» για τους φωτογραφικούς φακούς τα αδελφάκια που έδωσαν το δικό τους χρώμα στο υπαίθριο event.

Χάρμα οφθαλμών και «μαγνήτης» για τους φωτογραφικούς φακούς τα αδελφάκια που έδωσαν το δικό τους χρώμα στο υπαίθριο event.

Ιφιγένεια Διαμάντη